İzlemek istediğiniz videoya tıklayın. Video kısa bir süre sonra bu sayfanın üst kısmında açılacak. (Bu sayfanın en altında Baskın Oran ile ilgili daha fazla video var.)

BASKIN ORAN Bloglarında son yazılanlar:

Diğer Bloglarda Baskın Oran

Bu gemi yüzecek, okyanusa açıldık!

Baskın Oran'ı meclise gönderemedik. Ama başladığımız işi de yarım bırakmayacağız! Sesimizi daha da yükseltip meclise ulaştıracağız!

Baskın Oran'ın 22 Temmuz, saat 23.00 itibariyle Seçim Merkezi'ndeki destekçilerine hitaben yaptığı konuşma:

"Biz anamızın karnından milletvekili doğmadık. Madem milletvekili olamadık milletvekili gibi davranacağız. Web sitemiz vasıtasıyla halktan tepki, bilgi ve şikayet toplamaya, uzmanlık komisyonlarıyla kanun tasarılarına dönüştürmeye ve yayımlamaya, bu tasarıların Meclis’i nasıl etkileyeceğini görmeye hazır mısınız?

İngiliz siyasetinde hükümet dışında, ana muhalefetin dışında bir de gölge kabine kavramı vardır. Biz de gölge ana muhalefet olacağız, gölge kabine olacağız. Var mısınız?


Gerek Türkiye’ye, gerek dünyaya göstereceğiz. Parlamento dışı muhalefet nasıl olur göstereceğiz. Hiç fark etmez girip girmediğimiz! Uzmanlık komisyonları marifetiyle ne zaman ve hangi konuda olacağına karar vereceğimiz kanun tasarılarını dünya âleme duyuracağız, tamamını Türkçe olarak, en azından özetlerini de İngilizce olarak yayımlayacağız. Var mısınız?


Siz varsanız ben de varım!"

Hiç yorum yok:

 
Baskın Oran'a Destek için: www.baskinoran.net